دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کاخ سفید: حماس نمی‌تواند بخشی از آینده غزه باشد

کاخ سفید در تداوم حمایت از تل آویو علیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در پی عملیات نظامی حماس در یک ماه پیش ادعا کرد "حماس نمی‌تواند بخشی از آینده غزه باشد" و رایزنی‌ها در مورد شکل حکومت در غزه در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در حالیکه یک ماه از عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر می‌گذرد، در جمع خبرنگاران در واشنگتن مدعی شد: حماس نمی‌تواند بخشی از آینده غزه باشد و رایزنی‌ها در مورد شکل حکومت در غزه در حال انجام است.

کربی در عین حال گفت: ما کاملاً از اسرائیل حمایت می‌کنیم و این حمایت به این معنا نیست که با مقامات اسرائیلی در مورد اشغال مجدد غزه موافق هستیم.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید همچنین گفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و جو بایدن رئیس جمهور آمریکا "همیشه و در هر موضوعی دقیقا هم‌نظر نیستند".

این سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ادامه داد: ما درباره آینده حکومت در غزه پس از حماس بحث می‌کنیم و بازگشت به وضعیت قبل از جنگ (هفتم اکتبر) را نمی‌پذیریم.

این مقام تیم امنیت ملی دولت جو بایدن افزود: حماس به دلیل استفاده از امکانات غیرنظامی در عملیات نظامی، مسوول هدف قرار گرفتن غیر نظامیان است.

این مقام ارشد کاخ سفید افزود: ارتش اسرائیل با یگان‌های کوچک‌تر از حد انتظار به غزه نفوذ کرده است.

وی در تداوم حمایت تمام عیار آمریکا از تل آویو گفت: ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که اسرائیل منابع لازم برای دفاع از خود را دارد. ما به همکاری با اسرائیلی‌ها برای دستیابی به وقفه بشردوستانه ادامه می‌دهیم.

کربی در عین حال با ادعای اینکه ما بر لزوم احترام به راهکار دو کشوری تاکید می‌کنیم، گفت که در مورد موضوع الحاق جولان بعداً پاسخ خواهیم داد.

این مقام کاخ سفید ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ کامیون از گذرگاه رفح وارد غزه شدند. ما انتظار داریم افراد بیشتری از گذرگاه رفح خارج شوند و امروز توانستیم ۴۰۰ آمریکایی را از غزه خارج کنیم.

این مقام آمریکایی افزود: بازگشایی گذرگاه رفح برای ورود کمک‌ها و خروج آمریکایی‌ها برای ما اولویت دارد.

وی مدعی شد: ما به مقامات اسرائیلی بر لزوم احترام به قوانین بین المللی بشردوستانه تاکید کردیم.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید پیش از این، امروز سه شنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه سی ان ان آمریکا گفت: «رئیس جمهور آمریکا همچنان معتقد است که اشغال مجدد غزه توسط نیرو‌های اسرائیلی ایده خوبی نیست. این اقدام برای اسرائیل و مردم آن خوب نیست.»

این مقام شورای امنیت ملی آمریکا ادامه داد: یکی از موضوعاتی که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در منطقه در مورد آن گفتگو کرده است، وضعیت غزه پس از جنگ و حکومت آن است. حکومت غزه نمی‌تواند مانند پیش از ۶ اکتبر و بدست حماس باشد.

این هشدار کاخ سفید پس از اظهارات روز دوشنبه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل با شبکه‌ای بی سی نیوز است که گفته بود غزه باید توسط «کسانی که نمی‌خواهند راه حماس را ادامه دهند» اداره شود.

وی سپس ادعا کرد: «من فکر می‌کنم اسرائیل برای مدت نامعلومی این کار (اداره غزه) را انجام خواهد داد. مسئولیت امنیت کلی را بر عهده خواهیم داشت، زیرا دیده‌ایم که وقتی این کنترل را نداریم چه اتفاقی می‌افتد.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر